Fabels

Ik merk om me heen dat er gelukkig steeds meer mensen zijn die bewust worden van het katvriendelijk verzorgen van de vacht hun lieveling. Echter, er bestaan nog veel fabels over dit onderwerp en die wil ik graag hieronder met jullie delen.

Lees meer »

Wat is de rui?

Ik krijg vaak te horen van mensen: mijn kat is continu in de rui… scheer haar maar kaal (zie foto) dan heeft zij er geen last meer van. En het scheelt stofzuigen 😉 En tsja, dat is nou net wat ik dus NIET doe.

Lees meer »

Februari, maand van het gebit

De Maand van de Gebitsverzorging is een jaarlijks terugkerend fenomeen om aandacht te vragen voor een gezond gebit voor alle honden en katten. Het is een breed gedragen initiatief door verschillende organisaties.

Lees meer »

Mijn folder

Met de komst van mijn "nieuwe" trimbus, wilde ik de mensen laten weten dat ik voortaan bij ze aan de deur kom. En aangezien ik erg ouderwets ben ingesteld, was mijn eerste idee: ik ga folders maken! Ik vind het ontzettend leuk om dit helemaal zelf te doen en met wat hulp van Vistaprint is er toch een gaaf product uitgekomen. Zo trots op mezelf!

Lees meer »

Hoe pak je de kat vast?

Vaak hoor ik van mensen dat ze bij het borstelen of kammen de kat bij zijn nekvel vast houden... Dit heeft een naam: Scruffing! En NEE, dit zou ik absoluut niet aanraden. 

Lees meer »

Mijn kat verhaart zo!

Mijn allereerste blog en natuurlijk, hoe toepasselijk in deze tijd van het jaar, gaat het vooral over het "verharen" van de kat. 

Lees meer »