Trimsalon: een essentiële dienstverlening

Gepubliceerd op 18 december 2021 om 14:40

Trimsalon: een essentiële dienstverlening

Lieve kattenvrienden,

Het ziet ernaar uit dat we vanaf morgen, 19 december 2021, met nog meer strengere maatregelen te maken krijgen.

Echter, dankzij de eerdere felle protesten van de ABHB (Algemene Belangenvereniging voor het HuisdiertoiletteerBedrijf), mogen de trimsalons open blijven vanwege het belang van dierenwelzijn wat ten alle tijden geborgd moet blijven. In maart dit jaar heeft minister Schouten nog bevestigd dat het trimmen van dieren tot de noodzakelijke zorg behoort. En dat wordt uitgelegd als: essentieel.

Trimsalons moeten dus altijd op volle kracht kunnen blijven doordraaien, ook bij lockdown-achtige maatregelen!

Inmiddels is de wettekst beschikbaar en daaruit blijkt dat er maatregelen worden genomen voor publieke plaatsen, doorstroomlocaties, evenementen, horeca, en cultuur en sport. Allemaal plaatsten waar veel publiek bij elkaar komt. Een trimsalon valt onder geen van deze type locaties en wordt in de wettekst ook niet genoemd. Wij gaan er daarom vanuit dat een trimsalon weliswaar valt onder de basismaatregelen, maar dat van een avondsluiting geen sprake kan zijn.

En zoals jullie inmiddels hebben kunnen zien op mijn website: mijn mobiele trimsalon is volledig coronaproof!

Op deze manier kan ik jouw lieveling van zijn vervelende klitten en pijnlijke vilt afhelpen om zo ook hem of haar een hele (pijn)fijne kerst te geven.

Dus wacht niet langer en maak snel een afspraak, tot gauw.

Warme groet,

Erika


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.