Home » Prijslijst

Tarieven 

Vachtbehandeling € 55,00
Elke volgende kat 10% korting op de vachtbehandeling
12-weekse behandeling € 45,00
Km-vergoeding € 0,40 ct p/km
Aanvullende kosten
Extreme vervilting + € 25,00 euro
Scheren + € 10,00 euro (i.v.m. snelle slijtage scheerkop)
Sanitaire trim € 0,00 euro
Teken verwijderen € 0,00 euro
Vlooien behandeling d.m.v. pipetje Advantage € 10,00 euro

Alle behandelingen zijn inclusief nagels knippen, controleren en indien nodig reinigen van ogen, oortjes en gebied onder de staart. 

Het annuleren van een afspraak kan kosteloos tot en met 24 uur voor de afspraak, daarna zijn er kosten aan verbonden.

 

* Vachtbehandeling: 

Bij een vachtbehandeling wordt uw kat om te beginnen met mijn handen gecontroleerd op eventuele klitten. Ik zal de kleine klitten eerst met de hand proberen uit te pluizen en alleen indien nodig scheren.  Als de vacht klitgevoelig is, dan is het aan te raden deze behandeling elke 12 weken te laten doen. Tussentijds blijft het wel nodig om de vacht zelf bij te houden door beginnende kleine klitten zelf op tijd te verwijderen.

 

Speciale Zorgbehandeling

Sommige katten hebben speciale zorg nodig. Dit zijn de oudere kat, de zieke kat of de te dikke kat. Deze katten hebben allemaal hulp bij hun vachtverzorging nodig, omdat zij moeite hebben om zichzelf goed te verzorgen. Sommige katten verzorgen zichzelf helemaal niet meer. Het is ook belangrijk om met je dierenarts contact hierover op te nemen, omdat bepaalde aandoeningen ook zorgen voor een slechte vacht. Artrose zorgt ervoor dat je kat bepaalde plekken niet meer kan bereiken omdat het te pijnlijk is. Een slecht gebit zal ervoor zorgen dat de kat zich niet meer wil wassen. Maar ook een onderliggende ziekte kan zorgen voor een slechte vacht. De dierenarts kan hierbij hulp bieden. Als de haren uit elkaar gaan staan en/of wat vettig aanvoelen, dan is dat een teken dat ze extra vachtverzorging nodig hebben.

Voor deze speciale-zorg-katten heb ik een orthopedisch kussen op de trimtafel om de gewrichten te ondersteunen. Ik zal per kat bepalen of de klitten nog verwijderd kunnen worden of dat de vacht geschoren moet worden. Als de vacht niet geschoren wordt, dan worden eventuele klitten met de hand verwijderd en de vacht wordt weer goed door gekamd.